Hekseskolen

Kjærlighetsmagi.

Som nevnt i artikkelen: Hva er kjærlighet?, er kjærlighetens hemmelighet å elske seg selv. Først når du elsker deg selv, til tross for alle dine feil og mangler, kan du forvente at også andre kan elske deg.

Årsaken til at vi ikke kan elske oss selv ligger i svarte spells av typen ”Jeg fortjener ikke å bli elsket”. Det er et langvarig og omfattende arbeid å bli kvitt slike ideer, men for å overstyre dem kan aktiv bruk av bevissthetsmagi og åndsmagi i form av en talisman være en løsning. En talisman kan være kjærlighetsbringende urter eller mineraler  En talisman av urter lager du lett selv ved å lage en liten pose i rosa stoff som du fyller med tørkede urter og bærer med deg i lommen.

Talismanen virker både innover og utover. Vibrasjonene styrker kjærligheten til oss selv og den tiltrekker kjærlighetsenergi fra våre omgivelser.

All erfaring viser at når kjærlighetsmagi i form av spells eller andre magiske midler rettes mot en person, vil kjærligheten endres til hat når forholdet er opprettet. Hvorfor er det slik? Den vanligste forklaring er at vi da griper inn i et annet menneskes liv og manipulerer dets følelser. Men vi gjør akkurat det samme med bevissthetsmagi og det ubevisstes magi når vi kjemper for å oppnå et annet menneskes kjærlighet. Vi benytter tanker, følelser, ord og handlinger for å nå vårt mål. Og vi benytter det ubevisstes magi ved å sørge for å være så tiltrekkende som mulig for den utkårede. Vi forsøker så godt vi kan å manipulere hans/hennes følelser.

At det går så galt ved bruk av åndsmagi kan ha flere årsaker. Det kan være et svart spell i en eller annen variant av ”Jeg fortjener ikke å bli elsket”. Han/hun har ingen tro på at bevissthetsmagi og det ubevisstes magi vil gjøre jobben og griper til åndsmagien. Som da vil overstyre det svarte spell en periode. Når åndsmagien har gjort sin virkning og forholdet er opprettet, overlates banen igjen til det svarte spell. Det må gå galt.

Hvilket igjen viser hvor viktig det er å rydde opp i sitt indre miljø og eliminere alle svarte spells før man gir seg inn i åndsmagien. Det gjelder på alle områder.

En annen årsak kan være at det er libido som er drivkraften i kjærlighetsmagi rettet mot en spesiell person. Libido kan virke mellom to personer selv om det er ubalanse i vibrasjonsnivå mellom dem på andre områder. Når libido etter hvert blir svekket vil ubalansen bli fremtredende, og forskjellen i vibrasjonsnivå vil støte dem fra hverandre.

Når vi benytter en talisman for generelt å tiltrekke kjærlighet, vil virkningen være mindre kraftig enn når vi fokuserer mot en person. Et forhold vil da begynne med vennskap og ikke med blind forelskelse. Det er da lettere for begge parter å trekke seg ut hvis det viser seg at de ikke passer sammen.

Her følger en liste over aktuelle urter og planter som skulle være tilgjengelige for alle:
Alantrot. Inula helenium. Har også beskyttende effekt.
Apotekerkattost. Malva sylvestris. Har også beskyttende effekt.
Asters. Callistephus chinensis. 
Basilikum. Ocimum basilicum. Har også beskyttende effekt.
Kratthumleblom. Geum urbanum. Brukes av menn for å tiltrekke kvinner.
Gulmaure. Galium verum
Hestehov. Tussilago farfara
Kattemynte. Nepeta cataria.
Klaseormedrue. Cimicifuga racemosa. Har også beskyttende effekt.
Lavendel. Lavandula angustifolia
Legebetonie. Stachys officinalis. Har også beskyttende effekt.
Legevendelrot. Valeriana officinalis.
Marikåpe. Alchemilla vulgaris. 
Natt og dag. Viola tricolor.
Peppermynte. Menta piperita.
Ryllik. Achillea millefolium. Har også beskyttende effekt.
Sitronmelisse. Melissa officinalis. 
Tepperot. Potentilla erecta. Har også beskyttende effekt.

Det anbefales å benytte urter av siste års avling. Vibrasjonene svekkes etter hvert. Best er det å dyrke planter selv, slik at det er så friske urter som mulig som benyttes. Urter i en talisman bør også byttes ut etter tre måneder dersom den ikke har gjort sin virkning, eller dersom den har til hensikt å ha varig virkning.

En som har sitt åndelige tyngdepunkt i det mørke aspekt, dvs. er styrt av svarte spells, har lett for å tiltrekke seg personer som har sitt åndelige tyngdepunkt som en selv. Det er derfor en fordel å benytte beskyttende urter i en kjærlighetstalisman for å unngå personer det er like greit og ikke ha noen forbindelse med.

En talisman styrker de vibrasjoner som forteller våre omgivelser at vi søker kjærlighet. Vi må sørge for at tanker, følelser, ord og handlinger, altså bevissthetsmagi, ikke motvirker de positive vibrasjoner. Energier er enten nøytrale, de tiltrekker hverandre eller de frastøter hverandre. Ingen magiske remedier virker helt uavhengig av våre indre energier. Sett fra et høyere bevissthetsnivå enn vårt daglige, ville vi se verden som vekslende energier. Gudinnens og Gudens lidenskapelige dans hvor energiene hele tiden tiltrekker og frastøter hverandre.

I urtemagien blir det å finne ut hvilke urter som erfaringsmessig påvirker det ene eller andre ved tiltrekning eller frastøtning.

Dersom  talismanen bare skal brukes for å skaffe en kjæreste, så gjør følgende når den har gjort sin virkning: Tøm posen, takk for bistanden og grav ned innholdet. La så bevissthetsmagi utvikle forholdet videre.

I tillegg til å bære en talisman, er det å anbefale å styrke egen kjærlighetsevne. (Hva kjærlighet er har jeg vært inne på i en annen artikkel, og tar med en kortversjon: Kjærlighet er evnen til å inkludere og evnen til å føle seg inkludert). Det kan for eksempel gjøres på følgende måte. Kjøp en lavendel, som er en kraftig kjærlighetsurt, og stell den med kjærlighet. Sett den gjerne på alteret og mediter ved å la deg fylle av kjærlighet til planten. Føl at kjærligheten er gjensidig.

Jeg vil anbefale alle elever som har kommet godt i gang med bevissthetsmagi og bearbeiding av svarte spells, og benytte generell kjærlighetsmagi for å utvide sin vennekrets. De av elevene som ikke har tilgang til aktuelle urter kan få tilsendt noen fra min urtehage.